Neushoornkever

Artikelnummer: BS469
Vorige Artikel 14 van 14
€ 65,00

Vijf-hoornige Neushoornkever Eupatoris gracilicornis ♂Afmeting insect: 9.5 cm lang
                        4,5 cm breed
                        3,5 cm hoog
Afmeting lijst 20 x 15 x 6 cm kan hangen en los staan
Herkomst Thailand


Eupatoris gracilicornis is een lid van de Scarabaeidae (scarab kever) familie, binnen de Dynastinae (Rhinoceros kever) subfamilie in het bijzonder. Het is gevonden in China, India, Myanmar, Thailand en Vietnam. In tegenstelling tot de meeste andere Rhinoceros kevers, die twee hoorns hebben, E. gracilicornis heeft vijf: twee zich zijdelings uit te breiden van elke kant van de prothorax, en een groter dan de rest uit te breiden anteriorly uit het midden van het hoofd. Het dikke, glanzende exoskelet is gitzwart, terwijl de voorvleugels een gevarieerde tint goudgeel zijn. De soort is in staat om te vliegen, zij het niet erg efficiënt vlucht vanwege zijn grote omvang (variërend van 50mm tot 95mm) en relatief zwakke vleugels.

HET VERHAAL:

E. gracilicornis is inderdaad een van de meest prachtige en unieke soorten kever in het bestaan. Wij dragen de mooiste exemplaren hier bij bonesandstones! Onze volledig natuurlijke, intacte exemplaren (geen nep-onderdelen hier!) zijn allemaal van eersteklas kwaliteit, delicaat voorbereid, gemonteerd, en omlijst met enkel glas beglazing in onze eigen fabricage studio in lelystad We modelleren onze frames van hout en ze zijn verkrijgbaar in zowel een mat-zwart, en een natuurlijke afwerking.

Onze ingelijste insecten worden op bestelling gemaakt. Houd rekening met levertijd van ongeveer een week om uw bestelling te voltooien. Als u uw bestelling eerder nodig hebt dan dit, neem dan contact met ons op
​Het getoonde model kan iets afwijken maar niet veel.

 

© 2019 - 2022 Bonesandstones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel